Che.GuruAnimal.ru

V zoo v Krasnojarsku ukázal mladý nosál (nosuh)

V parku je handicap a fauna města Krasnojarsk, nosí barevné označení „Roje potok“, byl významnou událostí.

Poprvé po porodu, v doprovodu své matky, vyšel ze svého doupěte malého medvídkovití (oni nosuh).

Malé Nosál v Krasnojarsku zoo.
Malé Nosál v Krasnojarsku zoo.



Děti se narodil asi před měsícem, a teď zoologové již byli schopni identifikovat jejich pohlaví. Jak se ukázalo, čtyři mladí, jen jedna je žena, a zbytek - samci. A nyní si každý může skutečně vidět tyto nádherné štěňata Navštívíte-li se nachází v přízemí výstavy „exotických zvířat“.

V „Roje potoka“ nosuh daří více než deset let, a dobré vychování. Typicky každý vrh nosuh se skládá nejméně ze dvou štěňat, a někdy k nim dochází v šest. Světlo se zdá hluchý a slepý, jako psi a během prvních týdnů svého života ve svém rodném doupěte ve společnosti své matky, která zajišťuje jejich mladý vším, co potřebujete.

Matka nosushego příjmení „Docha“, a jeho otec, kupodivu - „Sonny“.

Máma s názvem Docha - to byla ona, která porodila slavných dětí.
Máma s názvem Docha - to byla ona, která porodila slavných dětí.

Fed Nosál v parku s čerstvého masa a ovoce, a poskytnout více možností a křepelčích vajec, hmyz, mléko a sýr. Kromě toho je povinná dvakrát týdně nosuh dávat živou potravu - stejně jako křepelky nebo krysa.

Jeho jméno nosuh vděčí za svou mobilitu a dlouhý, neobvyklý nos. Nosál je také nazýván nosuh, je příbuzný mývalové. A je-li jejich délka těla je 40-67 cm, délka ocasu - od 32 do 70. V tomto případě, ocas je pruhovaný barva, která se dále dává nosuh podobnost k mývalů. Dospělý nosuh váží asi 11 kilogramů. Přírodní prostředí nosuh stanoviště jsou tropické a subtropické jižní, střední a velké části Severní Ameriky. Mavericks je obtížné volání, protože přednost tomu, aby skupiny, které mohou počtu šest až čtyřicet osob.

Malá nosuh.
Malá nosuh.

Odpoledne černé kožené bundy jsou aktivní a hledají úkryt v korunách stromů, které je třeba poznamenat, že jsou velcí horolezci. I přesto, že dávají přednost masitá jako celek Nosál jsou všežravci. Potraviny pro sebe, hledají na zemi, v trávě nebo lesní půdě, a neztrácet ze zřetele na sobě zvýšit vysokou svůj pruhovaný dlouhý ocas.

Sdílet na sociálních sítích:

Podobné

© 2011—2021 Che.GuruAnimal.ru