Che.GuruAnimal.ru

Axis - nejkrásnější zástupcem rodiny Oleneva

Obsah článku

Axis, aka indické jelenů, společné sociální zařízení v Indii, Pákistán, Ceylon, Thajska, Barmy, Laosu, Kambodži a Vietnamu.

Kromě indických jelenů byly přineseny do Austrálie, Nového Zélandu, Argentině, Brazílii a na Havajských ostrovech. V přírodě existují dva poddruhy Axis.

Osa (osa osa).
Osa (osa osa).

Zvlášť vzhled Osy

Tyto malé jelen s dlouhýma nohama. Po celém těle, je poměrně ploché místo, a to pro všechny roční období. Indian jelen je považována za nejkrásnější v rodině. Tyto ženy a muži po celou dobu životnosti srsti je jasná červená barva s výraznými bílými skvrnami. Skvrny nejsou k dispozici pouze na hlavě.




Three-špičaté parohy Axis, konopí dost dlouho. Horn silně ohnuté dozadu. Deer přístřešek je, obvykle v srpnu, ale někdy to může nastat u jiných časů.

Axis - půvabná jelen s načervenalou-zlaté vlasy, zdobené s malými bílými skvrnami.
Axis - půvabná jelen s načervenalou-zlaté vlasy, zdobené s malými bílými skvrnami.

Osa dosahují výšky v kohoutku 75-97 cm na délku a růst na 110-140 cm, jejich hmotnost se pohybuje v rozmezí 75-100 kg.

stanoviště Axis

Indičtí jelen byly známy k Římanům. Speciálně dovezli zvířata v honitbách a parků.

Tato zvířata jsou dobře aklimatizoval v těch místech, kde nejsou k dispozici žádné závažné chlad a neklesl příliš vysoký sníh.

Axis - nejčastější jelen v Indii.
Axis - nejčastější jelen v Indii.

V Evropě existují Indian jeleni stádo ve věku více než 150 let. Tyto jelen se tak choval na Novém Zélandu, který hrozil, že lesy, v tomto ohledu, v některých národních parcích dokonce museli střílet.

Doma Axis žijí v subtropických a tropických lesů. Snaží se zůstat v blízkosti řeky, protože skrývat před predátory ve vodě. Indičtí jelen raději pást v lesních mýtinách, zarostlé trávou, ale vyhnout suchých míst a vysoké hory.

Životní styl indických jelenů

Axis se živí trávou a listy keřů a stromů. Žijí v malých skupinkách, ale někdy shromažďují ve stádu, která může být více než 30 hlav. Oni se toulají ve stádech, které jdou od 10 do několika stovek dohromady. Indičtí jelen se často nacházejí poblíž vesnic.

Nejnebezpečnější pro toto jeleni jsou na bengálský tygr, červený vlk, leopard, hyena, šakali a krajty.
Nejnebezpečnější pro toto jeleni jsou na bengálský tygr, červený vlk, leopard, hyena, šakali a krajty.

Reprodukce indických jelenů

Stejně jako u jiných tropických jelen osa nemá definované období, ve kterém shazují parohy. Hnízdění také není jasně definována. Ale zároveň říje vrcholu pozorovat v květnu.

Těhotenství trvá 7 měsíců, často ihned po narození ženské kamarádi znovu, jeleni jsou velmi plodný. Pro jednou často narozené děti 2, může být v některých případech 1 nebo 3 mládě.

Navíc, samice může být 2 vrh za rok a interval mezi porody je o něco delší než šest měsíců. Narození dětí často probíhá v chladném období.

Sdílet na sociálních sítích:

Podobné

© 2011—2021 Che.GuruAnimal.ru