Che.GuruAnimal.ru

Mara - králík nebo morče?

Obsah článku

Je to dobré, aby to jak králík a morče? Stojí za to ptal v živočišné Marie obydlí v Patagonii.

Mariin vzhled se liší od svých protějšků na síle - tito savci nevypadají úplně na nikoho z příbuzných. Zatím vědci odkazují na hlodavce března rodinného Caviidae. Březen druhů je jich tolik, nejčastější - a Chacoan Mara Patagonie Mara. Jak by se zdá podivné stvoření? Zvážit jeho blíž ...

Mara (Dolichotis patagonica)
Mara (Dolichotis patagonica)

Vzhled zvířete s názvem Mara

Znamenat velikost těla dospělých je asi 70 - 75 cm na délku. Mara o hmotnosti 9 až 16 kg. Srst zvířete husté, ale krátké. Srst je zbarveno do hněda s barvou načervenalý odstín, strany skalpu má bohatou červenou barvu, a ventrální část mírně bělavý.




Na první pohled Mara - malé zvíře s dlouhýma ušima, jako králíka. Čenich podobá morče, zvířecí, a proto byl zařazen mezi rodinného Caviidae.

Mara jsou polukopytnym zvířata. Proč? Ve skutečnosti, jak kopyta koní, nemají, ale je to jeden z prstů na končetinách má kopytovidny dráp.

Mara čenichu velmi podobný morčat
Mara čenichu velmi podobný morčat

Home Maře

Zaytsepodobnyh tito tvorové mohou být nalezeny na území některých států Jižní Ameriky, jako Paraguay, Bolívii a Argentině (tzv oblast Patagonie).

Obraz Marie žije

Tito savci hlodavci oddělení lze nalézt jak v malých skupinách (dva až čtyři fyzické osoby) a poměrně velká stáda čítající 40 března.

Území jejich stanoviště zahrnuje suché oblasti, v nichž existuje celá řada potravin rostlinného původu, ale to není vystrašit března, snadno snášet nepohodlí a velmi nenáročný v potravinách.

Během dne se tito tvorové zaytsepodobnyh lze nalézt vyhřívají na slunci. Mary pohybuje podél pozemních prudkých pohybů. Nejaktivnější účet za denního světla. V noci se Mary raději tráví čas ve svých norách.

Mara - zvíře s „jemným mentální organizace“, náhlý strach, že by mohla zemřít! Obecně lze říci, že je to velmi plachý a opatrný zvíře. Stojí za zmínku, že tento savec hlodavec velmi dobře a může běžet rychle. Někdy mu zachrání život v nebezpečí.

Mary vyhřívat na slunné louce
Mary vyhřívat na slunné louce

Jaká je strava zvířecích Maras

Tito hlodavci - býložravců. Hlavní potravou pro ně je tráva. Alkohol není tak důležité pro ně, protože tělo je schopna trvale udržet rezervy vlhkosti a utratit je střídmě. Zajímavé je, že zuby-řezáky, tato zvířata pokračovat v růstu po celý svůj život, což je důvod, proč zvířata musí neustále nabruste na strom stonky.

Jak je eliminace potomků Mara

Mary tvoří manželský pár na celý život
Mary tvoří manželský pár na celý život

Mary - skutečnou rodinu mazlíčky. Dvojice tvořen jednou, ne na jednotlivé života. Někdy se muž rozhodne přítelkyni, která ještě není zralá pro chov a počká, dokud není připravena založit rodinu a narození dítěte, a pak vytvoří svůj silný pár.

Těhotné ženy medvědi mláďata asi 70 dnů. Obvykle se rodina v březnu se rodí dvě až pět dětí, které jsou velmi dobře vyvinuté při narození a jsou schopné samostatného pohybu.

První tři měsíce děti jsou krmena pouze mateřským mlékem. Mladí zůstávají po dlouhou dobu se svými rodiči, a to tak, ze všeho nejvíc, Mary a žít: otec, matka a jejich děti.

Mladá Mary po dlouhou dobu krmena mateřským mlékem
Mladá Mary po dlouhou dobu krmena mateřským mlékem

Nepřátelé Marie v přírodě

Tento orgán znalostí o zvíře s názvem Mara špatně studoval, dalo by se říci něco o tom, kdo se živí Mar složité.

Proto snížení počtu března na planetě?

Vše se děje v ničení přírodních stanovišť, jakož i výrazně zvyšuje populace ptáků, které tvoří Maram větší konkurence, která zabírá na jejich území.

Sdílet na sociálních sítích:

Podobné

© 2011—2021 Che.GuruAnimal.ru