Che.GuruAnimal.ru

Buru Babirusa (Babyrousa babynissa) - indonéská prase

Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.


Buru Babirusa
To se odkazuje na rodinu prasat, a to navzdory atypický ve srovnání s ostatními členy této skupiny vzhled. Délka těchto non-přežvýkavců může být až do jednoho metru a hmotnost 90 kg.

Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.

Buru Babirusa vydala dlouho tenké nohy, malé ve vztahu k tělesné hlavě, malé uši, a téměř absolutní nedostatek vlasů. Je to, že do poloviny zad Buru Babirusa zdobí nažloutlý štětinatý pásmo a malý kartáček na ocase.

Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.





Tesáky, které se na první pohled zdají být rohy u dospělých dosahuje 25 cm a, a horní a dolní usilovat vzhůru zakřivení. Proto ve starých exemplářů dolní zuby někdy rostou na čele.


Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.


Vlast prasata - indonéský ostrov Sulawesi a okolní ostrovy. Domácí zvířata perfektně plavat a raději žít v bažinaté oblasti, pravděpodobně kvůli vysoké vlhkosti.

Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.


Buru Babirusa hlavní jídlo rostlina, která je na povrchu - to prase bude kopat na zemi při hledání kořenů. Žaludek se jí může zpracovat vlákno z listů, i když to patří k oddělení nepřežvýkavců. Buru Babirusa - noční zvíře. Během dne, kdy je obvykle spí, bude při hledání potravy pouze v noci.


Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.


Indonéské zemědělci se snažili mnohokrát zasadit Buru Babirusa doma. Je zcela nenáročný a rychle zvyknout na lidi. Ale komerční chov je obecně neekonomický z důvodu nízkého velikosti vrhu. Ročně Buru Babirusa může přinést pouze dvě selata - i krmení má pouze dva struky. Buru Babirusa lze nalézt v mnoha světových zoologických zahrad, kde žijí více než 10 let.


Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.


Všechny 4 Buru Babirusa poddruhy jsou uvedeny v Red Data Book jako ohrožené vzácné zvíře, i když to nekončí lovci, kteří jsou přitahovány k opřít a chutné maso a kly. Také na poklesu populace těchto prasat mít negativní dopad odlesňování.

Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.


Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.

Buru Babirusa žije na ostrově Sulawesi.




Vědecká klasifikace:
královstvízvěř
typ: Strunatci
podtyp: Obratlovci
třída: Savci
Infraclass: placentární
četa: Artiodactyla
podřád: Non-přežvýkavec
rodinaprasata
druh: Buru Babirusa
vyhlídka: Buru Babirusa

Sdílet na sociálních sítích:

Podobné

© 2011—2021 Che.GuruAnimal.ru